79877
Książka
W koszyku
Insulinooporność nie jest chorobą, ale może doprowadzić do rozwoju cukrzycy typu 2. Jeśli chcesz zadbać o swoje zdrowie, wprowadź zmiany w codziennym menu, w czym pomoże Ci książka „Insulinooporność w polskiej kuchni”. Zaburzenie to jest plagą naszych czasów i może dotyczyć dosłownie każdego – osób w sile wieku, a nawet dzieci. Nie ma znaczenia płeć. Dowiedz się, dlaczego warto się badać i wykonywać diagnostykę w tym kierunku. Jeśli okaże się, że problem ten dotyka również Ciebie lub kogoś z Twojej rodziny, możesz działać! Książka pomoże Ci skonstruować jadłospis, który będzie smaczny dla wszystkich domowników, ale jednocześnie obejmie produkty o niskim indeksie IG (glikemicznym). Kuchnia przy tym zaburzeniu nie musi oznaczać monotonnych posiłków pozbawionych smaku. Nie musi też być ani restrykcyjna, ani głodowa. Dieta zdrowa i atrakcyjna? To możliwe! Sprawdź, jak przygotować potrawy tradycyjnej kuchni polskiej przy insulinooporności. To nie wyrok – ten problem może być bodźcem do rozpoczęcia nowego życia. Możesz jeść smacznie i zdrowo! Nie wierzysz? Wykorzystaj nasze doświadczenia!
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach 398-400. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej